Flaş! Galatasaray'ın Deplasman Forması Sızdırıldı! İşte O İlginç Renk Detayı!

Bu sezon neredeyse bütün takımların formaları, yapacakları lansmanlardan önce sızdırılmıştı. Sırada Galatasaray'ın forması var..

16.07.2019-10:22 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-10:17) Flaş! Galatasaray'ın Deplasman Forması Sızdırıldı! İşte O İlginç Renk Detayı!

Galatasaray forma lansmanı için büyük bir proje geliştirdiğini açıkladıktan hemen sonra deplasman forması Twitter'da dolaşmaya başladı.. Kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından dün gece saatlerinde sızdırılan bu fotoğraf Galatasaray'lı taraftarlardan çok büyük tepki topladı. Yaklaşık 1 hafta sonra yapılacak forma tanıtımı ile medyaya sunulacağı düşünülen bu formanın sızması, Galatasaray yönetiminin bütün planlarını suya düşürdü.

Önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi'nde oynayacak olan Galatasaray, yapacağı forma satışlarından gelecek parayla transferde kendini rahatlatmayı planlıyordu. Fakat bu tat kaçıran olay Galatasaray yönetimini bir hayli sinirlendirdi. Bu olayı kimin yaptığı araştırılmaya başlandı.

İşte o forma

Gri formayı gören taraftarlar şaşkınlığını gizleyemedi.. Büyük bir kesim tarafından hiç beğenilmeyen ve eleştirilen formanın önümüzdeki sezon 250 tl den satışa çıkarılması bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal