Adı Galatasaray ve Fenerbahçe İle Anılan Fernandes'in Takımı Belli Oldu!

Eski Beşiktaşlı Fernandes'in yeni takımı belli oluyor.. Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Fernandes yeni takımına önümüzdeki hafta katılacak.

16.07.2019-10:16 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-10:11) Adı Galatasaray ve Fenerbahçe İle Anılan Fernandes'in Takımı Belli Oldu!

Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan eski Beşiktaşlı Fernandes'in yeni takımı belli oluyor.. Manuel Fernandes Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynayacağını ve diğer takımların tekliflerine bile bakmak istemediğini menajerine iletmesinden sonra Rusya'dan beklenen haber geldi..

Manuel Fernandes Moskova'ya geri döndü. Menajeri eski takımı Lokomotif Moskova ile sözleşme yenilemek için görüşmelere başladı. Şu an boşta olmasına rağmen eski takımıyla birlikte antrenmanlara çıkan Fernandes, teknik direktörünün kendisine özel hazırladığı programı uyguluyor.. Beşiktaş' sevgisi ile tanınan ve Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynamak istediğini belirten Fernandes, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan gelen teklifleri teşekkür ederek reddetti.. Önümüzdeki yıl Lokomotif Moskova'da kariyerine devam edecek olan Fernandes'in önümüzdeki günlerde sözleşme yenilemesi bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal