Flaş! Aziz Yıldırım'ın Davası Devam Ediyor!

Yakındoğu Üniversitesi ile oynanan kadın basketbol maçında Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Işık Eyigüngör arasında tartışma yaşanmıştı.

03.03.2020-15:23 - (Son Güncelleme: 03.03.2020-15:15) Flaş! Aziz Yıldırım'ın Davası Devam Ediyor!

Gerçekleşen olay anında Aziz Yıldırım’ın Eyigüngör’e bir müdahalede bulunduğu ortaya çıkmıştı. Bu olayların ardından ikili arasındaki yaşananlar mahkemeye kadar intikal etmişti. Olay tarihinde Fenerbahçe kadın basketbol takımının şube sorumlusu olduğunu söyleyen Salih Ozan Balaban tanık olarak dinlendi.

İşte Balaban’ın sözleri:

Maçın başlamasını beklemek için salon sorumlusunun ofisinde oturuyorduk. Bu esnada dışarıdan tezahürat sesleri gelmeye başladı. Aynı gün Beşiktaş-Fenerbahçe futbol maçı vardı. Dışarıya çıkıp baktığımda Beşiktaş taraftar grubu olan Anadolu Kartalları'nın beklediğini gördüm. Kendilerine 'burada ne işiniz var' diye sorduğumda, Yakın Doğu Üniversitesi takımı tarafından kendilerine bilet, yevmiye ve yiyecek verildiğini, takımı desteklemek amacıyla salona çağrıldıklarını söylediler. Kulübümüzün korumaları ile bu taraftar grubu arasında itiş kakış yaşandı. Bunun üzerine taraftar grubu tarafından kulübümüze ve Aziz Yıldırım'a yönelik hakaretlerde bulundu.

Ben yaklaşık 20-25 metre geriden gidiyordum. Diğer katılan sanığın yanına gittiğinde orada bir arbede yaşandığını gördüm. Araya her iki katılan sanığın korumaları ve diğer takımın yöneticileri girdi. Ben katılan sanıkların birbirlerine vurup vurmadıklarını görmedim. Ancak Aziz beyin gözlüğünün yere düşüp kırıldığını gördüm. Konuya ilişkin bildiklerim bunlardan ibarettir

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal