Fikret Orman: Yönetim Mutsuz, Teknik Heyet Mutsuz, Oyuncular Mutsuz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalar yaptı.

25.12.2018-23:55 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-23:39) Fikret Orman: Yönetim Mutsuz, Teknik Heyet Mutsuz, Oyuncular Mutsuz

Beklentinin altında bir sezon geçiren Beşiktaş'ın kulüp başkanı Fikret Orman; katıldığı bir televizyon programında soruları cevapladı. Başkan Orman, sezonun ilk yarısını lider Başakşehir'in 9 puan gerisinde (26 puan) 7. sırada bitiren takımın son durumu ve transferler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Geçen Sene Başarısız Olduk

Geçtiğimiz sezon ile alakalı samimi itiraflarda bulunan Başkan Fikret Orman, "Satmadan oyuncu alamıyoruz. Başarıya giden bir takım için de oyuncu transfer edemiyorsunuz. Kontratları elinde olan oyunculara yöneldik. Bu süreci öyle geçirdik. Geçen sene çok kötü bir sezon geçirdik. Şampiyonlar Ligi'nde başarılar kazandık ama ilk yarı çok puan kaybettik. İkinci yarıda Galatasaray maçını kazansaydık şampiyon olacaktık ancak yenildik ve 4. bitirdik. Bu kadro için başarısız bir sonuçtu. " dedi.

Yönetim Mutsuz, Teknik Heyet Mutsuz, Oyuncular Mutsuz

İsim vermeden bazı oyuncuları çok sert bir şekilde eleştiren Orman, "Bazen taraftarlarımız 'şu gitsin bu gelsin' diyor. Ancak bu olmuyor. Hedefini kaybettiğin takdirde bu daha çok konuşan bir kitleye dönüşüyor. Biz ağzı değil de ayakları konuşan oyuncular istiyoruz. Taraftarımız da onu bekliyor. Bizim de bir taraftar olarak mutsuz olduğumuz konu bu. Bireysel hesaplara, kariyerlere, hedeflerine gitmek isteyen oyuncular bugün bizden para alırken; yarınla ilgili hesap yaparsa takım bütünlüğünden uzaklaşıyorsunuz. Bu bizim gerçeğimiz. Bireysel olarak isim vermek doğru değil ama genel fotoğraf bunu gösteriyor. Sevgili hocamız da söyledi. Yönetimimiz mutsuz, ben mutsuzum, oyuncular mutsuz. Bu kadar mutsuz olursa hata var" ifadelerini kullandı. Bununla birlikte devre arasında 5-6 oyuncu ile yolların ayrılacağını kesin bir dille ekledi.

Şenol Güneş kalacak mı Gidecek mi?

Bu sezonki başarısız sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefinde yer alan teknik direktör Şenol Güneş'in kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya ise başkan Orman, "Şenol Hoca'yı ben de Beşiktaş camiası da seviyoruz. Bizim de istifade etmek istediğimiz bir hoca. Sezon sonu geldiğinde o zaman karar verilecek bir şey. Bugünden 'şöyledir böyledir' demek istemiyorum" cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal