Fenerbahçe’ye Janssen Müjdesi!

Geride kalan sezonda kiralık olarak Fenerbahçe'de forma giyen Hollandalı forvet Vincent Janssen, ülkesinin basınına geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

25.06.2018-13:25 - (Son Güncelleme: 25.06.2018-13:22) Fenerbahçe’ye Janssen Müjdesi!

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'da forma giyen ve geride kalan sezonda Fenerbahçe’de kiralık olarak oynayan golcü oyuncu Vincent Janssen, Hollanda basınına geleceğine dair önemli açıklamalar yaptı.

24 yaşındaki forvet yaptığı açıklamada, "Tekrar oynamak benim adıma çok önemli. Kendim ve Tottenham için en doğru yolu bulacağız" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon sakatlığı dolayısıyla bazı maçları kaçıran Janssen, Fenerbahçe'de fantastik bir sezon geçirdiğini belirtti. "Fenerbahçe defterinin benim için kapandığını düşünmüyorum, ancak bu tek seçeneğim Fenerbahçe demek anlamına da gelmiyor." şeklindeki açıklamasıyla sarı lacivertli ekibe göz kırpan Hollandalı yıldız, her şeye açık olduğunu ve henüz kesinleşen bir durum olmadığını vurguladı.

Yaşadığı sakatlıklar neticesinde geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla Spor Toto Süper Lig’de 16 karşılaşmaya çıkabilen Janssen, 4 gol 4 asistlik bir performans sergiledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal