Darüşşafaka’dan David Blatt Mesajı!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka, yolların ayrıldığı ABD'li koç David Blatt için teşekkür mesajı yayınladı.

25.06.2018-13:12 - (Son Güncelleme: 25.06.2018-13:09) Darüşşafaka’dan David Blatt Mesajı!

Darüşşafaka, yollarını ayırdığı ABD’li başantrenör David Blatt’a teşekkür etti.

Yeşil-siyahlı ekibin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Göreve geldiği günden bu yana Darüşşafaka ailesini ve bütün kamuoyunu hem saha içindeki başarıları hem de saha dışındaki insani özellikleri ile kendisine hayran bırakan Blatt, Daçka ailesi açısından bir antrenörden çok daha fazlası olduğunu kanıtlamıştı. Kendisine görev yaptığı iki sezonda kazandığı tarihi başarılardan ve bütün camialara örnek olması gereken karakter yapısından ötürü sonsuz teşekkür eder ve gelecekteki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı.

Açıklamada David Blatt’ın da görüşleri yer alırken, başarılı koç "Darüşşafaka ve Doğuş ailelerindeki güzel insanlara gelecekteki yaşamlarında şans ve başarı dileklerimi iletiyorum. Bu tarihi başarının bir parçası olmaktan bile daha anlamlı olan şeyler, bu camiadaki arkadaşlıkları geliştirmek ve tecrübeleri paylaşmaktı. Burada tanıştığım herkes adına en iyisini dilerken onların işlerine karşı adanmışlık ve bağlılıklarını da takdir etmeden geçemiyorum. Bu olağanüstü süre için Darüşşafaka'ya gönülden teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal