Fenerbahçe'de Yeni Yılın En Büyük Hayali Kolarov

Bu sezon şampiyonluk isteyen sarı lacivertli renklere gönül vermiş taraftarın en çok istediği transfer kuşkusuz Aleksandar Kolarov.

01.01.2020-19:53 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-19:57) Fenerbahçe'de Yeni Yılın En Büyük Hayali Kolarov

Ara transferin hayali Aleksandar Kolarov. Bu sezon sık sık sol bekte farklı oyuncular deneyen Fenerbahçe'de o mevkiye transfere kesin gözüyle bakılıyor.

Sırp yıldız Kolarov’u Ocak’ta almak mucize olur ama yönetim, sezon sonunda bu işi bitirmeye kararlı.

Fenerbahçeli taraftarlar, yaz transfer dönemini Aleksandar Kolarov’un yolunu gözlemekle geçirdi. Sırp yıldızla anlaşma sağlandı, sabırsızlıkla KAP açıklaması beklendi. Ancak Roma oyuncuyu satmaya yanaşmayınca, bu transfer suya düştü. Yönetim ise Kolarov’dan vazgeçmedi.

2020 yılında taraftarın hayali, 34 yaşındaki oyuncuyu Çubuklu formayla izlemek. Yönetim de bu transferle 12. adama yeni yıl hediyesi vermek istiyor. Ancak Ocak ayında bu işin bitmesi çok zor. Roma her ne kadar sol bek için Kolasinac ve Medina için girişimlere başlasa da sezonun en formda oyuncusu olan Kolarov’u ara transfer döneminde kaybetmek istemiyor.

İMZAYI HEMEN ATAR

Fenerbahçe Yönetimi ise tüm şartları zorlamaya hazır. Başkan Ali Koç ve ekibi, eğer Ocak ayında olmazsa, sezon sonunda bu işi bitirmeye kararlı.

Sırp savunmacı, Haziran’da bitecek sözleşmesini henüz yenilemedi. Bu nedenle Fenerbahçe, bugünden itibaren önümüzdeki sezon için Aleksandar Kolarov ile sözleşme imzalama hakkına sahaip.

KOLAROV KİMDİR?

Doğum tarihi: 10 Kasım 1985 (34 yıl yaşında), Zemun, Sırbistan
Boy: 1,87 m
Kilo: 81 kg

Yıl    -    Maç - Gol - Asist - Sarı - Kırmızı
19-20 -  17  -   5    - 2   -   3     -    0

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal