Bordo Mavili Ekip Yeni Teknik Adamı Eski Kaptanı

Trabzonspor'dan beklenmedik bir karar Hüseyin Çimşir ile çalışma kararı. Karadeniz fırtınası daha önce takımda oynayan ve kaptanlık yapan Çimşir'i göreve getirdi.

01.01.2020-19:33 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-19:35) Bordo Mavili Ekip Yeni Teknik Adamı Eski Kaptanı

Ünal Karaman'la tuhaf bir şekilde yollarını ayıran Trabzonspor, ikinci devre öncesi takımı tanıdık birine emanet ediyor. Eski kaptan Hüseyin Çimşir ile çalışma kararı alındı.

Ünal Karaman'la yollarını ayıran Trabzonspor, ikinci yarı öncesi çalışmalara Hüseyin Çimşir ile başlama kararı aldı. Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yönetimin takımın devre arası performansını görmek istediği ifade ediliyor.

Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarına 4 Ocak’ta başlayacak. Teknik direktör Ünal Karaman'la yollarını ayıran bordo-mavili ekip, ikinci yarının hazırlıklarına geçici olarak Hüseyin Çimşir ile başlama kararı aldı.

Karaman’ın yardımcılığını yapan Trabzonspor'un eski kaptanı Çimşir, Antalya kampına kadar yeni teknik direktör belirlenmezse takımın başında yer alacak.

NELER OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde KAP'a yapılan açıklama ile Ünal Karaman'ın tüm alacaklarının ödendiği bildirilmişti. Bordo-Mavili yönetim, Ünal Karaman'ın 01.12.2019-31.05.2020 arasındaki maaşı olan 2.25 milyon TL'yi ödediğini de açıklamıştı.

Ünal Karaman yönetimindeki Trabzonspor bu sezon ilk yarıyı 32 puanla 3.sırada tamamlamıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal