Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, Beşiktaş Maçının Kalan Kısmının Oynanmasını İstedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçının kaldığı yerden oynanması gerektiğini söyledi.

23.04.2018-23:09 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-23:03) Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, Beşiktaş Maçının Kalan Kısmının Oynanmasını İstedi


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalyaspor karşılaşmasını değerlendiriken, hafta içinde yarıda kalan derbi ve olaylar hakkında da açıklamalar yaptı.

"SAHADAN ÇEKİLEN TARAF BEŞİKTAŞ"

Beşiktaş karşılaşmasında olanlarla alakalı açıklamalar yapan Kocaman, karşılaşmanın kaldığı yerden devam etmesi gerektiğini açıklarken ''Hiç tartışmasız karşılaşmanın kalan kısmının oynanmasını istiyoruz. Bir kere sahadan çekilen taraf Beşiktaş. Hakemler sahada. Bazı kişiler gibi arsızlık yapmak istemiyorum hükmen galibiyet gibi bir şey demek istemiyorum. Çok açık, maçın kalan kısmının oynanması gerekiyor. Beşiktaş zaten finali kalan dakikalarda da elde edebilir. Bu karşılaşmayı tatil edecek hiçbir durum yok ortada. Yani akılsız bir kişi değiliz. Bir şeyler oldu. Sanki maçı tatil etmek isteyen köşe direklerinin oraya oturmuş taraftar gruplarıydı. Sonra istenmeyen olayların yaşandığı ana kadar. Sahanın içinde maçı tatil edecek hiçbir olay yoktu. Akıllıca olan şey maçın kalan bölümünün oynanması. Son derece akıllı ve mantıklı, doğru çözüm bu olacak '' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal