Fenerbahçe Mathias Zanka Transferini Bitiriyor! Mathias Zanka Kimdir?

Fenerbahçe'nin 3 yıllık sözleşme konusunda anlaştığı Danimarka Milli Takımı stoperi Mathias Zanka kulübünü ikan etmeye çalışıyor.

05.08.2019-08:49 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-08:44) Fenerbahçe Mathias Zanka Transferini Bitiriyor! Mathias Zanka Kimdir?

Fenerbahçe'nin 3 yıllık sözleşme konusunda anlaştığı Danimarka Milli Takımı stoperi Mathias Zanka transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor.. Önümüzdeki sene stoper hattını sağlama almak isteyen Ersun Yanal ve ekibi bu transferi kesinlikle bitirmek istiyor.

3 yıllık sözleşme imzalandı

Skrtel'in takımdan ayrılmasından sonra stoper rotasyonunda kan kaybeden Fenerbahçe, Zanka'yı takıma dahil ederek yaralarını sarmayı hedefliyor.. Danimarkalı stoper ile her konuda anlaşan ve 3 yıllık sözleşme konusunda el sıkışan Fenerbahçe için bu transferde tek engel oyuncunun kulübü Huddersfield..

Göndermezseniz maça çıkmam

Huddersfield kulübü 29 yaşındaki stoperi bırakmak istemiyor.. Zanka'nın bu durumdan rahatsız olduğu ve Huddersfield yöneticilerine;
"Göndermezseniz maçlara çıkmam" dedi. Bu açıklamadan sonra gözler kulüp yetkililerine çevrildi.. Zanka için henüz nihai karar verilmezken, bu transferin önümüzdeki hafta içinde açıklanması bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal