Fenerbahçe Kjaer'i Yeniden Kadroya Katmak İstiyor

Sevilla’nın Eljif Elmas için 15 milyon+Kjaer teklifi masada. Ama Fenerbahçe bu teklifi kabul etmese bile Kjaer’i yeniden renklerine bağlamayı hedefliyor. Sarı-Lacivertli yöneticiler Kjaer'i kadrosuna katmak için 2 formülün üzerinde yoğunlaştı.

21.06.2019-17:19 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-17:14)

Yeni sezonda şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını hızlandıran diğer taraftan da UEFA'nın FFP ile ilgili kararını bekleyen Fenerbahçe'nin, stoper mevkisi için önemli bir planı var. Sarı-Lacivertli kurmaylar Kjaer'i kadrosuna dahil edebilmek için 2 formülün üzerinde çalışıyor.

KJAER İÇİN BİR PLAN DAHA VAR

Sevilla Fenerbahçe'ye Eljif Elmas için 15 milyon Euro+Kjaer teklifini sunmuştu. Bu teklif kabul edilirse bir sorun yok. Ancak kabul edilmezse Kjaer için bir plan daha var.

OPSİYONLU KİRALAMA MASADA

FENERBAHÇE, teklifi kabul etmezse stoper transferi yapan Sevilla'dan Simon Kjaer'i kiralamak için düğmeye basacak. Satın alma opsiyonu yine Sevilla'dan alınması sağlanacak.

SATIN ALMA OPSİYONU 7 MİLYON

Kiralama seçeneği devreye sorulurken Kjaer'in yüksek olan yıllık ücretinden dolayı kiralama ücreti de düşük tutulması hedefleniyor. Satın alma opsiyonu ise 7 milyon Euro civarında olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal