Fenerbahçe Altınordu İle Karşılaşacak!

Fenerbahçe, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile 27 Temmuz Cuma günü İzmir’de hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

23.07.2018-12:20 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-12:17) Fenerbahçe Altınordu İle Karşılaşacak!

Fenerbahçe ve Altınordu başkanları Ali Koç ve Seyit Mehmet Özkan’ın karşılıklı ziyaretleriyle başlayıp Barış Alıcı ve Berke Özer’in transferleriyle sağlamlaşan dostluk zincirine bir halka daha ekleniyor…
İki ekip 27 Temmuz Cuma günü İzmir’de hazırlık karşılaşmasında birbirlerine rakip olacak.

Bornova Belediyesi Stadı’nda yapılacak karşılaşma saat 21.00’de başlayacak. Mücadelenin bilet fiyatları da belli oldu. Karşılaşmayı izlemek isteyenler maraton ve kapalı tribün için 75 TL, kale arkaları için 50 TL ödeyecek. VIP tribün bilet fiyatları ise 150 TL olarak belirlendi. Mücadelede, kale arkaları ve maraton tribünün sarı lacivertli taraftarlara ayrılacağı açıklandı.

Öte yandan Altınordu, Fenerbahçe için tesislerinin kapılarını sonuna dek açtı. Sarı-lacivertli takım, hazırlık maçı için kampı Altınordu’nun Kuşadası’ndaki Beytullah Baliç A Takım Yerleşkesi’nde gerçekleşirecek. İdmanlarını ise Torbalı’da bulunan Metin Oktay Yerleşkesi’nde hizmete giren hibrit çim zeminli Şenes Erzik Sahası’nda yapacak.

Sarı lacivertlilerin İzmir’e yarın öğleden sonra geleceği öğrenildi. Altınordu taraftarları 250 TL'den satışa çıkacak sezonluk kombine bilet almaları durumunda kombineleri Fenerbahçe maçında da geçerli olacak. Biletlerin, bugün saat 14.00'ten itibaren satışa çıkarılacağı belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal