Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'ten Açıklama

Yukatel Denizlispor'un Teknik Adamı Mehmet Özdilek, MKE Ankaragücü karşılaşmasını yenip Süper Lig'in ilk yarısını galibiyetle tamamlamayı planladıklarını belirtti.

25.12.2019-16:15 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-16:06) Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'ten Açıklama

Mehmet Özdilek ile Kamerunlu orta saha futbolcusu Kibong Mbamba, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde basına açıklamalar yaptı.

Özdilek, Cumartesi günü MKE Ankaragücü'yle gerçekleşecek karşılaşmayla ligin ilk devresini tamamlayacaklarını, rakiplerinin pozisyonlarıyla alakalı olmadıklarını söyledi.

Ankara'ya 3 puan için gideceklerini söyleyen Özdilek, "MKE Ankaragücü maçını kazanırsak 24 puan yapacağız. İlk devre için çok iyi bir puan. İkinci devre için yerimizi sağlamlaştırma ve geleceğe güvenli bakma adına 21'in üzerindeki her puan çok değerli. Amacımız 24 puanla ligin ilk devresini bitirmek." dedi.

Kulübün fazla kadro derinliğinin olmadığını, takviye yapılması gerektiğini söyleyen 53 yaşındaki Teknik Adam, sezon arası transfer döneminde en az 4-5 futbolcuyu kadroya almak istediklerini söyledi.

Özdilek, şu sözleri söyledi:

"Devre arasında transferlerin ne denli zor olduğunu biliyorum. Ancak bu ihtiyacımızı da göz ardı edemeyiz. Bir aydır görüşmelerimizi yapıyoruz. Bu ligi tanıyan ve geldiğinde direkt olarak katkı sağlayabilecek oyuncu profilleri üzerinde duruyoruz. Bugün itibarıyla sol tarafta oyuncumuz yok. Lig bunları affetmez. Öncelikli olarak eksik mevkilere 4-5 takviye yapmamız lazım. Görüştüğümüz oyuncular var. Kadro derinliği adına alternatif oyunculara da bakıyoruz. Bu ligde kalıcı olmak çok önemli. Bu senenin geçiş yılı olduğunu düşünürsek ligde kalmak Denizlispor’un geleceği, ekonomisi adına çok önemli." 

"Hedefimiz MKE Ankaragücü maçını 3 puanla bitirerek ilk yarıyı 24 puanla kapatmak. Ancak kolay bir maç olmayacak. Ankara'ya kazanmak için gideceğiz."

"Ankara'dan çıkaracağımız puan ya da puanlarla ilk yarı hedeflediğimiz noktayı tutturmuş olacağız. İkinci yarıya da aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Birkaç mevkide eksiğimiz var. Oralara takviye yapmamız gerekiyor. Uzun zamandır yurt dışındaki oyuncuları takip ediyoruz. Sonuç itibarıyla 3 iyi futbolcuyu kadromuza katabilirsek rahat bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. Orta sahaya farklı yaratıcılıkta bir oyuncu bakıyoruz. Doğru oyuncuyu doğru fiyata getirmek için çalışıyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal