Ahmet Ağaoğlu: Bizim Duruşumuz Net, Kimsenin Hakkı Çalınmasın

Bugün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısının bitiminde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, VAR kayıtlarının açıklanmasında bir sıkıntı olmadığını aktardı.

25.12.2019-15:46 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-15:36) Ahmet Ağaoğlu: Bizim Duruşumuz Net, Kimsenin Hakkı Çalınmasın

TRABZONSPOR BAŞKANI AHMET AĞAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE;

“VAR kayıtları neyse onu açıklasınlar. Bizim duruşumuz net, kimsenin hakkı çalınmasın. Hatalar olabilir ama bu hatalar üst üste gelirse burada sıkıntı olur. Kurallar herkese eşit olarak kullanılsın, herkese aynı şekilde çalınsın, hatalar olabilir ama bu hatalar üst üste gelirse sıkıntı olur. Eğitiminde sıkıntı olabilir, o kişinin yaptığı işe saygısı olmayabilir."

"Bu hataları yapan kuruşların ücretlerini TFF ödüyor, TFF ödediği ücreti kulüplerden kestiği harçlarla sağlıyor. Yani bir bakıma bunları biz karşılıyoruz.
Kulüplerin aynı yönde VAR sıkıntısı varsa ve bütün kulüp başkanlarının da aynı fikri, talebi varsa VAR kayıtlarının açıklanmasında bir sıkıntı yok! Şüphesiz ki daha şeffaf olur.
Tüm takımların transfere ihtiyacı var, Ndiaye bizim gündemimizde olan bir oyuncuydu. Sene başında hareketli bir pazar vardı ama şuan öyle bir hareketli bir pazar yok"

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal