Denayer Açıkladı! Gelecek Sezon Takımda Kalacak Mı?

Galatasaray'ın Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

03.05.2018-11:47 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-11:35) Denayer Açıkladı! Gelecek Sezon Takımda Kalacak Mı?

Sezon başında sarı kırmızılı ekibin Manchester City’den 2. kez kiraladığı Jason Denayer basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı oyuncu, kendisine yöneltilen takımda kalıp kalmayacağı şeklinde soruya taraftarları mutlu edecek bir yanıt verdi.

Genç defans oyuncusu ligde kalan 3 haftayı değerlendirdi. Denayer: "Önümüzdeki 3 maçta oynayacağımız karşılaşmalar zor olacak ama Başakşehir ve Beşiktaş maçlarındaki gibi oynarsak sorun çıkmayacaktır. Yapmamız gereken tek şey son 3 karşılaşmaya çok iyi biçimde konsantre olmamız" şeklinde konuştu.

Önümüzdeki sezon için Galatasaray'da kalıp kalmayacağı yönündeki soru üzerine yalnızca bu sezona konsantre olduğunu belirten Belçikalı futbolcu; "Galatasaray'dan bir teklif gelirse 'neden olmasın' diyorum" şeklinde yanıt verdi. İhtiyaç duyulması durumunda sağ veya sol bek oynar mısın sorusuna ise "Takımı hocamız oluşturuyor. Hocamız neyi takdir ederse o bölgede oynarım. Çünkü bizler hangi görev verilirse o görevi yerine getirmekle yükümlüyüz" ifadelerini kullandı.

Belçikalı savunmacı, Fatih Terim konusunda ise "Fatih Hoca çok tecrübeli ve ne yaptığını bilen biri. Saha içi ve dışında bizimle ilgileniyor. Bunlar bizim için büyük avantaj. Kendisiyle çalışmaktan keyif alıyorum" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal