Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Cristiano Ronaldo Suriye Paylaşımıyla Yürek Yaktı

Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Suriye'nin Duma kentinde yaşanan kimyasal saldırının ardından Suriyeli çocuklar için bir video yayınladı.

10.04.2018-10:30 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-14:01)

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilen Portekizli yıldızın Suriye mesajı sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor.

Yıldız futbolcu, geçtiğimiz yıllarda da Filistin konusundaki hassasiyeti ve Filistinli çocuklara yaptığı büyük bağışlarla dikkat çekmiş, Filistin’de yaşanan bombalı saldırı sonucu ailelerini kaybeden küçük çocuklarla buluşarak onların rüyalarını gerçekleştirmişti. Ronaldo, ayrıca Nepal’de yaşanan deprem sonrası da Save The Children (Çocukları kurtarın) Vakfı’na da 7 milyon Euro bağışlamıştı.

Ronaldo videoda ''Merhaba bu mesajım Suriye'deki çocuklar için. Çok fazla acı çektiğinizi biliyorum. Ben ünlü bir futbolcuyum ama gerçek kahramanlar sizlersiniz. Umudunuzu kaybetmeyin. Tüm dünya sizinle. Sizi önemsiyoruz. Yanınızdayım.'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan dünyaca ünlü Portekizli yıldız Ronaldo, Suriye Rejimi ve Rusya'nın Doğu Guta'da masum halka karşı uyguladığı zulme tepki gösterdi. Ronaldo, kişisel Twitter hesabından paylaştığı videoyla takipçilerine "Suriye'deki çocuklara 7 kelimede umut gönderin, çocukları kurtarın" çağrısında bulundu.

7 KELİMEYLE ÇOCUKLARA UMUT OLUN

Be strong.(Güçlü ol) Have faith.(İnançlı ol) Never give up. (Pes etme) sözleriyle paylaştığı videoya #7WordsForSyria (Suriye için 7 kelime) etiketini kullanan Ronaldo, dünyaya seslendi.

Yıldız futbolcunun paylaştığı videonun içeriğinde, "Suriyeli çocuklar 7 senedir bombalanıyor, korkuyor, acı çekiyor, savaşıyor, travma yaşıyor, kurşunlanıyor. Suriye'deki çocuklara 7 kelimede umut gönderin, çocukları kurtarın" sözleri yer aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;