Valbuena’dan Aykut Kocaman’a Mesaj!

Fenerbahçe'nin Fransız oyuncusu Mathieu Valbuena, ülkesinde yayın yapan France Football'a konuştu. Ligin ilk haftalarında ilk 11'in vazgeçilmezlerinden olan Valbuena, son dönemde yedek kalmasına ilişkin Aykut Kocaman'a göndermede bulundu.

10.04.2018-09:45 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-14:02) Valbuena’dan Aykut Kocaman’a Mesaj!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasındaki Osmanlıspor maçında oyuna sonradan giren ve galibiyette büyük pay sahibi olan Valbuena, Fransız basınına açıklamalarda bulundu.

Fransız oyuncu, Fenerbahçe’de yedek kalmasına anlam veremediğini belirtirken, “Oynuyordum, goller atıyordum, asistler yapıyordum, takımım için en iyisini veriyordum. Her şey iyi gidiyordu. Ama bir gecede güvenilmeyen biri oldum. İyi olmadığınızda yedek bekleyebilirsiniz ancak bu duruma şaşırdım” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’ye transferi konusunda da konuşan Valbuena, “Yeni kültürleri ve yeni insanları tanımak adına Fenerbahçe'ye gelişim önemli bir fırsattı. Kariyerim açısından Türkiye Ligi de beni heyecanlandırmıştı” dedi.

Kariyerinde zor zamanlar geçirdiğini de belirten Fransız yıldız ''Kariyerimde yalnız kaldığım anlar oldu, birçok kez ağladım. Ailem, eşim ve kızım her zaman yanımdaydı. Bu tip kötü durumları atlatabilmeniz herkes için kolay değil ama ben bu kapasiteye sahibim'' şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal