Courtois'dan Galatasaray Maçı İtirafı!

Real Madrid'in Belçikalı kalecisi Thibaut Courtois, çok eleştiri aldığı zamanlarda çıktığı Galatasaray karşılaşmasının kendisinin çok modunu yükselttiğini ve İstanbul'daki müsabakanın sonrasında performansının arttığını aktardı.

03.01.2020-17:36 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-17:21) Courtois'dan Galatasaray Maçı İtirafı!

Real Madrid'in Belçikalı file bekçisi Thibaut Courtois tepki aldığı zamanlarda çıktıkları Galatasaray karşılaşmasının sonrasında kendisine güveninin geldiğini söyledi.

Belçikalı file bekçisi Marca'ya yaptığı açıklamada Şampiyonlar Ligi'nde sarı kırmızılılara karşı İstanbul'da oynadıkları müsabakanın kendisinin dönüm noktası olduğunu dile getirerek, "Kendimi o maçtan sonra çok daha rahatlamış hissettiğimi hatırlıyorum. İki çok iyi kurtarıştan sonra özellikle çok iyi hissetmiştim." dedi.

Courtois Milli Takım teknik direktörün Roberto Martinez'in Galatasaray karşılaşmasındaki durumunu övmesine karşın o anda bunu çok önemsemediğini söyleyen kaleci, "Ben her maçta aynı başarıyı göstermek için sahaya çıkıyorum ama bu maçın bana yardımcı olduğunu söyleyebilirim. Bu maçtan sonra gol yemediğim maçlar arttı ve gelişmeye devam ettim" ifadelerini kullandı.

Belçika'nın teknik adamı Roberto Martinez, oyuncusu Courtois'in Galatasaray karşılaşmasıyla alakalı "Thibaut Courtois için çok mutluyum. Galatasaray maçları onun için dönüm noktaları oldu. Kötü bakış açısını olumluya çevirmeyi başardı. " sözlerini söylemişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal