Cengiz Ünder’e Büyük Onur!

İtalya Serie A ekiplerinden Roma forması giyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder taraftarları tarafından sezonun genç oyuncusu ödülüne layık görüldü.

31.05.2018-16:08 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-16:22)
Genç yıldız, taraftarlarca belirlenen sezonun genç oyuncusu ödülünü kazandı.

20 yaşındaki milli futbolcu, Roma'nın internet sitesi üzerinden gerçekleşen oylamada 2017-18 sezonunun genç oyuncusu seçildi. Cengiz Ünder’in 7500 oy alarak birinci seçildiği ankette, Lorenzo Pellegrini 1300, Patrik Schick ise 621 oy aldı.

Roma Kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Takıma geçen yaz katılan 20 yaşındaki futbolcu, sezonun ikinci devresinde Eusebio Di Francesco'nun takımının ligde ilk 3 içinde yer almasına yardımcı oldu. Bu performansı, Türk futbolcunun taraftar oylarını kazanmasına sebep oldu. Cengiz, ikinci sırada bulunan Lorenzo Pellegrini'ye fark atarak taraftar oylarının çoğunu alıp önemli bir zafer kazandı." ifadeleri kullanıldı.

Resmi Twitter hesabından Cengiz Ünder’in attığı gollerden oluşan bir video paylaşan Roma, milli oyuncuyu Türk bayraklı paylaşımıyla kutladı.

AVRUPA’NIN DEVLERİ PEŞİNDE

Milli futbolcu Cengiz Ünder için Avrupa’nın 3 önemli kulübünün transfer teklifinde bulunduğu belirtildi.

Başarılı oyuncu için İspanya’nın Atletico Madrid, Fransa’nın Monaco ve Almanya’nın Borussia Dortmund takımlarının transfer teklifinde bulunduğu fakat Roma'nın olumsuz yanıt aldığı ifade edildi.

İtalya’nın en önemli spor gazetelerinden biri olan La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Atletico Madrid, Monaco ve Borussia Dortmund, Cengiz Ünder için Roma'nın kapısını çaldı.

Roma Sportif Direktörü Monchi'nin Cengiz Ünder'in yeni menajeri Fai Ramadani ile görüşerek milli oyuncunun satılık olmadığını ve takımın en önemli parçalarından biri olduğunu ilettiğini okuyucularına duyurdu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal