Başakşehir’de 2 Ayrılık! Resmen Açıklandı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, iki futbolcusuyla yollarını ayırdığını açıkladı.

31.05.2018-15:49 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-15:47) Başakşehir’de 2 Ayrılık! Resmen Açıklandı

Geride kalan sezonda Spor Toto Süper Lig’i topladığı 72 puanla averajla 3. sırada bitiren Medipol Başkaşehir, Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal ile yolları ayırdığını açıkladı.

Medipol Başakşehir resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 2017 yılının Ocak ayından beri turuncu lacivertli formayı taşıyan Egemen Korkmaz’ın kontratının bittiğini, 2013 yılından itibaren İstanbul temsilcisinin formasını giyen Mehmet Batdal’ın da kontratının sona erdiğini belirtildi ve her iki futbolcuya da kulübe vermiş olduğu emeklerden ötürü teşekkür edildi.

Turuncu lacivertlilerin Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal için yaptığı açıklama şöyle:

"2013 yılından bu yana turuncu-lacivertli formamızı giyen Mehmet Batdal’ın sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüzün kurulma aşamasından bu yana aramızda olan, futbolculuğunun yanısıra karakteriyle de fark yaratan ve hem 1. Lig hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi mücadelelerinde takımımıza önemli katkılar veren başarılı futbolcuya Başkanımız Göksel Gümüşdağ, hatıra plaketi verdi. Mehmet Batdal’a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.

"Ocak 2017’den bu yana turuncu-lacivertli formamızı giyen Egemen Korkmaz’ın sözleşmesi sona ermiştir. Yaşadığı talihsiz sakatlıklara karşın hırsından ve mücadelesinden hiç vazgeçmeyen milli futbolcu, tecrübesiyle saha dışında da takımımıza önemli katkılarda bulundu. Egemen Korkmaz’a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal