Cengiz Ünder Coştu Roma Fark Attı!

İtalya Serie A’nın 6. haftasında Roma, evinde Frosinone’yi 4-0’la geçerken milli oyuncu Cengiz Ünder, maça damgasını vurdu.

27.09.2018-10:02 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-09:58) Cengiz Ünder Coştu Roma Fark Attı!

Roma, Serie A’nın 6. hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Frosinone'yi 4-0 mağlup etti. Milli futbolcu Cengiz Ünder, 1 gol ve 1 asistlik performansıyla maçın yıldızı oldu.

Olimpiyat Stadı'nda yapılan mücadelede Roma, henüz 2. dakikada Cengiz Ünder'in attığı harika golle 1-0 üstünlük yakaladı.

Başkent ekibi, milli oyuncumuzun golünü sosyal medyadaki Twitter hesabından, "Gol! Cengiz anında takımı çıkmazdan kurtarıyor! İşte ihtiyacımız olan başlangıç bu. Cengiz Ünder'den çok güzel bir gol." paylaşımıyla duyurdu.

Ev sahibi ekip, 28. dakikada Javier Pastore’nin şık golüyle skoru 2-0 yaptı. Bu golden 7 dakika sonra Cengiz Ünder'in al da at dediği pasla ağları havalandıran Stephan El Shaarawy, takımını 3-0 öne geçirdi ve ilk devre bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın 87. dakikasında Aleksandar Kolarov son sözü söyledi ve karşılaşmanın skorunu belirledi: 4-0.

Mücadelede Cengiz Ünder, 90 dakika boyunca sahada kaldı.

Bu sonucun ardından Roma, puanını 8’e yükseltirken 10. sırada yer aldı. Frosinone ise 1 puanda kaldı ve son sıraya geriledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal