Nefesler Tutuldu! Türkiye İçin Tarihi Gün!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) ev sahipliği yapacak ülke bugün açıklanan kararla belli olacak.

27.09.2018-09:47 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-09:44) Nefesler Tutuldu! Türkiye İçin Tarihi Gün!

Türkiye, Almanya ile birlikte yarıştığı EURO 2024 adaylığı için bugün verilecek kararı bekliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, turnuvaya ev sahipliği yapmak adına yarış veren Türkiye ile Almanya'nın temsilcileri, İsviçre'nin Nyon şehrindeki UEFA merkezinde gerçekleşecek toplantıda sunumlar yapacak.

Toplantı öncesinde iki aday ülkenin temsilcileri, UEFA yönetim kurulu üyelerinin huzurunda saat 14.00'ten itibaren tanıtım videoları ve soru-cevap kısmının da bulunduğu sunumlarına başlayacak.

Türkiye cephesinde sunumları; TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in dışında, TFF başkan vekilleri Servet Yardımcı ve Nihat Özdemir, yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, genel sekreter Kadir Kardaş, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye'nin adaylık elçisi Ampute Milli Takımı oyuncusu Barış Telli ile Beşiktaş Kadın Futbol Takımı oyuncusu Jessica O'Rourke Çarmıklı gerçekleştirecek.

Medya mensuplarına kapalı olarak düzenlenecek bu oturumların ardından UEFA yönetim kurulu, yapacağı değerlendirme neticesinde TSİ 15.45'te gerçekleşecek törenle EURO 2024'e ev sahibi olacak ülkeyi açıklayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal