Buruk: Kazanmayı Hak Eden Tarafız

Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından konuşmalarada bulunan Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, "Kazanmayı hak eden tarafız, maçın bütün bölümlerinde iyi işler yaptık" dedi.

28.10.2019-23:43 - (Son Güncelleme: 28.10.2019-23:36)

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Buruk, "Maç istediğimiz gibi başladı ve öyle geçti. Zaman zaman rakibe topu verdiğimiz de oldu ama çok büyük bir bölümde üstün oynadık, istediklerimizi yaptık." ifadelerini kullandı.

Karşılaşma da iyi işler yaptıklarını ve çok fazla pozisyona girdiklerini söyleyen Okan Buruk, "Çok fazla gol atabilirdik. İkinci yarıda 1-0 geri düştükten sonra maça asıldık ve 2-1 öne geçtik. Sonrasında pozisyonlarımız da vardı. Oyunun bütün bölümlerinde iyi işler yaptığımızı ve kazanmayı hak eden taraf olduğumuzu düşünüyorum. Ancak son dakikada duran toptan yediğimiz gol maçtan üzgün bir şekilde ayrılmamıza neden oldu ama oyun bundan sonraki haftalar için ümit verdi. Çok üstün oynadığımız bir maçı kazanamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz." sözlerini söyledi.

Oyundan çıkan Mahmut Tekdemir'in durumu hakkında bilgi veren Buruk, "Mahmut'un adalesinden ufak bir sıkıntısı vardı. Bugün oynadı, çok da iyiydi. Son 10 dakika ağrı hissettiği için değiştirdik. Çok önemli bir şeyi olduğunu düşünmüyorum. İnşallah bir sonraki maça yetişecektir." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal