Karaman: Oyuncularımı Tebrik Ediyorum

Trabzonspor teknik direktörü Başakşehir maçının ardından basın meshuplarının sorularını yanıtladı.

28.10.2019-23:19 - (Son Güncelleme: 28.10.2019-23:11)

Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından soruları yanıtlayan Ünal Karaman, rakibini tebrik ederek çok iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirtti.

Seyircilerin keyifli bir müsabaka izlediğini söyleyen teknik direktör Ünal Karaman, “Biz teknik adamlar için böyle müsabakalar zordur. Bu zorluğu biz de yaşadık, rakip teknik adam da yaşadı. Her şeye rağmen son dakikada da olsa maçı bırakmayan, saha içerisinde kendi yeteneklerince güçlerini ortaya koyan oyuncularımı tebrik ediyorum. Başakşehir takımı çok iyi oyunculardan kurulu bir takım, kulübesi de oldukça zengin. Onlarda futbol adına güzel şeyler yaptılar, onları da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir basın gazetecinin sakatlıklarla ilgili olarak yönelttiği soruya ise Karaman, şu sözleri kullandı:

“Sezona başlarken de bazı bölgelerle alakalı daha farklı alternatifler oluşturabilirdik, onda eksik kaldık. Şu oyuncu eksik demek diğerlerine karşı haksızlık olur. Bunu bir bütün olarak ele almak lazım. Ben sadece benim takımımda değil hiçbir takımda hiçbir futbolcunun sakatlık yaşamasını istemiyorum. Futbolcular sağlıklı olsun, camialarına hizmet etsin. Fakat; biz bugün sahaya üç tane oyuncu koyuyoruz sonradan. Bu oyuncular 21, 22, 23 yaşlarında. Hepsi genç oyuncular. Elbette bunun zorluklarını yaşıyoruz ama bulunduğumuz makam mazeret üretme yeri değil. Bazen kriz dediğimiz ortamlarda gençler fırsata çevirebilecek şanslar yakalıyor. Türk sporuna hizmet etmeye çalışıyoruz. Elbette ki saha içerisinde olmayan, kaybettiğim her oyuncuya önce insan olarak üzülürüm, onun ötesinde camianın teknik adamı olarak üzülürüm. Hiçbir tane oyucuyu kaybetme lüksümüz yok, hepsine ihtiyacım var. Hepsi bu rekabet ortamı içerisinde bana elzem; gerekli olan oyuncular” diyerek yanıt verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal