Beşiktaş’a Negredo Piyangosu!

Beşiktaş’ta bu sezon kadroda düşünülmeyen İspanyol forvet Alvaro Negredo’ya ülkesinden teklif var.

07.08.2018-11:46 - (Son Güncelleme: 07.08.2018-11:43) Beşiktaş’a Negredo Piyangosu!

Milli futbolcular Okay Yokuşlu ve Emre Mor’un formasını giydiği La Liga ekibi Celta Vigo, Beşiktaş’ın alacaklarına karşılık bonservissiz göndermeye olumlu yaklaştığı 32 yaşındaki Negredo için harekete geçti. İspanyol yöneticilerin, Negredo’nun menajeri Juanma Lopez’le temasa geçtiği bildirildi.

Şenol Güneş’in takımda düşünmediğini açıkladığı oyuncuların başında gelen Alvaro Negredo, menajeri aracılığıyla İspanya La Liga takımlarından Rayo Vallecano ile görüşmüş ancak olumlu bir sonuç elde edememişti. Bu görüşmenin ardından Beşiktaş’la çalışmalara devam eden tecrübeli forvetin bir diğer La Liga ekibi Celta Vigo ile görüştüğü öğrenildi.

Beşiktaş’ın, yıllığı 4.3 milyon euro olan maaşından kurtulmak için bedelsiz olarak yollarını ayırmaya çalıştığı Negredo’nun, menaceri aracılığıyla İspanyol ekibiyle maaş pazarlığına başladığı belirtildi.

Bonservis bedeli olmayacağı için Celta Vigo’dan yıllık 3 milyon euro isteyen deneyimli oyuncunun menajeri Juanma Lopez’in İspanya’ya gittiği kaydedildi. Siyah beyazlı yönetimin de görüşmelerden haberdar olduğu ve Negredo ile Celta Vigo’nun anlaşmasının ardından satış için görüşmelere başlamaya şimdiden hazır olduğu ifade edildi.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal