Terim Sinyali Verdi, Yönetim Harekete Geçti!

Akhisarspor’a kaybedilen Süper Kupa karşılaşmasının ardından teknik direktör Fatih Terim’in transfer sinyali vermesi üzerine harekete geçen sarı kırmızılı yönetim, 3 transfer yapma kararı aldı.

07.08.2018-11:31 - (Son Güncelleme: 07.08.2018-11:26) Terim Sinyali Verdi, Yönetim Harekete Geçti!
Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Akhisarspor’a kaybedilen Süper Kupa mücadelesi sonrası “Ne yapacaksak çabuk aksiyon almalıyız” ifadesiyle yönetime ‘transfer istiyorum’ sinyali vermişti.

Sarı kırmızılı yöneticilerin Terim’in bu mesajı sonrası kolları sıvadığı öğrenildi. Cimbom’da defansın merkezine takviye yapılacağı ve listesinin başında da Denayer’in yer aldığı belirtildi. Belçikalı futbolcunun Galatasaray’da forma giymek istemesi de yönetimin elini güçlendiriyor.

Orta saha transferi konusunda ise geçtiğimiz sezonun devre arasında Stoke City’ye satılan Ndiaye ismi ön plana çıkmış durumda. Yönetim Senegalli yıldız için İngiltere’de transfer döneminin sona ereceği tarih olan 9 Ağustos’u bekliyor. 28 yaşındaki orta saha için Stoke City yönetimi ile oyuncunun kiralanması konusunda temasa geçilecek.

Öte yandan sarı kırmızılılar Emre Akbaba transferinden de vazgeçmiş değil. Yönetimin başarılı futbolcu konusundaki ısrarının sürdüğü ve transfer döneminin sonuna dek bu transferi bitirmek istediği gelen haberler arasında…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal