Beşiktaş Ve Fenerbahçe, Milan'ın Forveti İçin Karşı Karşıya! Andre Silva Kimdir?

Beşiktaş ve Fenerbahçe, AC Milan'dan Andre Silva'yı kiralamak istiyor ancak Silva, Türkiye opsiyonunu devreye dışı bıraktı.

29.06.2019-14:38 - (Son Güncelleme: 29.06.2019-14:32)

Beşiktaş ve Fenerbahçe uzun yıllar sonra bir transferde daha karşı karşıya geldi. Forvet sıkıntısı çeken Fenerbahçe'nin bu transferde ısrarcı olması Beşiktaş'ı arka plana itti.

Hakan Çalhanoğlu'nun da takım arkadaşı olan Andre Silva, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor. Fenerbahçe'nin kiralama teklifi üzerinde durduğu isim Fenerbahçe'nin teklifine teşekkür ederek reddetti. 

Milan'ın önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği isim, kariyerine avrupanın büyük takımlarında devam etmek istiyor.

Andre Silva Kimdir?

Andre Silva, 6 Kasım 1995 tarihinde Portekiz'in Baguim do Monte kentinde dünyaya geldi. Futbola olan ilgisi, 2003 yılında henüz sekiz yaşındayken katıldığı SC Salgueiros takımında başlayan Andre Silva, 12 yaşına kadar burada forma giymesinin ardından Boavista FC'nin altyapısına dahil olmuştur. Silva'nın altyapı kariyeri, 13 yaşında yeniden SC Salgueiros, 15 yaşında Padroense FC ve 16 yaşında Porto olmuştur.

18 yaşına kadar Porto'nun alt yapısında evrilen Andre Silva, 2017/18 sezonunda 38 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle İtalyan kulübü Milan'a transfer olmuştur.

Forvet mevkisinde forma giyen ve zaman zaman forvet arkasında da görev alabilen Andre Silva, sağ ayağına hakimdir.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal