Beşiktaş, Real Madrid'li Yıldız İle Anlaşmak Üzere! Sergio Reguilon Kimdir, Kaç Yaşında?

Beşiktaş, Umut Meraş transferinin uzaması nedeniyle Avcı’nın onayıyla 22 yasındaki savunmacı için İspanyol kulübünün kapısını çaldı. Kartal piyasa degeri 15 milyon euro olan Reguilon’u kiralamak istiyor.

29.06.2019-14:29 - (Son Güncelleme: 29.06.2019-14:23)

Beşiktaş'ta sol bek mevkisinin belirsizliği devam ediyor. Adriano'nun kalıp kalmayacağı henüz belli olmazken Abdullah Avcı, Caner Erkin'i sol bek pozisyonunda oynatmak istemiyor. Bu düşüncenin ardından Beşiktaş yönetimi harekete geçti.

Yönetim, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın onayı ile 22 yaşındaki sol bek için İspanyol kulübünün kapısını çalıp, oyuncunun şartlarını sordu. Piyasa değeri 15 milyon euro civarında olan İspanyol savunmacı için Real’in kapıyı 20 milyon eurodan açması üzerine, Kartal’ın kiralama önerisinde bulunduğu kaydedildi. Real’den olumlu cevap gelirse Requilon’a hemen imza attırılacak.

Bu arada Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği Umut Meraş için Bursaspor’un Mesut Mestan başkanlığındaki yeni yönetiminin Siyah-Beyazlılar’dan 3 milyon euro para ve oyuncu istediği bildirildi. 

SERGİO REGUİLON KİMDİR?

Reguilón, kariyerine 2005 yılında sekiz yaşındayken Real Madrid altyapısında başladı. 5 Ağustos 2015 tarihinde Segunda División B takımlarından UD Logroñés'e kiralandı.

Reguilón, ilk profesyonel maçına 23 Ağustos 2015 tarihinde evlerinde 3-0 yendikleri SD Compostela karşısında son yedi dakikada çıktı. 16 Ocak'ta Los Blancos'a döndü ve üçüncü ligde yer alan rezerv takımında oynadı.

23 Ağustos 2016 tarihinde Reguilón, bir kez daha bir yıllığına Logroñés takımına kiralandı.

Sezon boyunca sekiz gol atan futbolcu, gollerinin dördünü 2 Ekim 2016 tarihinde Bilbao Athletic karşısında attı ve evlerinde bu maçı 5-3 kazandılar.

Castilla'ya dönen Reguilón, Santiago Solari'nin ilk seçeneği oldu ve 11 Mayıs 2018 tarihinde sözleşme yeniledi. 25 Ağustos'ta teknik direktör Julen Lopetegui tarafından as takıma yükseltildi.

Reguilón, takımıyla ilk profesyonel maçına 2 Ekim 2018 tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda 1-0 yenildikleri CSKA Moskova karşısında ilk 11'de çıktı.

İlk lig maçına ise 3 Kasım 2018 tarihinde 2-0 yendikleri Real Valladolid karşısında çıktı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal