Beşiktaş İçin Gemileri Yaktı! Yönetime Rest

Beşiktaş’ın yeni sezonda kadrosuna katmak istediği Serdar Gürler, kulübü Osmanlıspor’dan siyah beyazlı kulüp için ‘izin’ istedi.

29.06.2018-13:13 - (Son Güncelleme: 29.06.2018-13:11) Beşiktaş İçin Gemileri Yaktı! Yönetime Rest

Siyah beyazlıların bir süredir transferi için görüşmelerini sürdürdüğü futbolculardan biri olan Serdar Gürler, takımı Osmanlıspor'dan ayrılık konusunda anlayış bekliyor.

Başkent temsilcisinin bonservis bedeli için 10 milyon euro talep ettiği 26 yaşındaki oyuncu, "Bu haksızlık, bu rakamları kimse vermez" diyerek yönetimden indirim istemişti. Kariyerini Spor Toto Süper Lig'de sürdürmek istediğini Osmanlıspor yöneticileriyle paylaşan yetenekli oyuncu, transferi konusunda yönetimden kolaylık istedi.

Osmanlıspor’un talep ettiği astronomik bonservis bedeli sebebiyle kendisini transfer etmek isteyen kulüplerin teklif bile iletemediğini vurgulayan Serdar için Beşiktaş idarecileri, farklı bir yöntem belirledi.

Siyah beyazlı yöneticiler, hem kanat hem de forvet mevkilerinde forma giyebilen futbolcu için Osmanlıspor'a 2.5 milyon euro peşin, bir sonraki satıştan da %25 pay önerdiği öğrenildi. Ankara temsilcisinin bunu kabul etmesi halinde Serdar Gürler’in Slovakya kampına dahil olması bekleniyor.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal