Yıldız Kalecinin Transferini Comolli Bitirecek!

Fenerbahçe, Gianluigi Buffon’un transferi sonrası Paris Saint-Germain’de forma şansı azalan Alman file bekçisi Kevin Trapp için harekete geçti.

29.06.2018-12:39 - (Son Güncelleme: 29.06.2018-12:36) Yıldız Kalecinin Transferini Comolli Bitirecek!

Fransız ekibinin transferde sona yaklaştığı Gianluigi Buffon’un ardından PSG’de 3. kaleci konumuna düşecek Kevin Trapp için Fenerbahçe’nin kolları sıvadığı öğrenildi.

Sarı lacivertlilerin sportif direktörü Damien Comolli’nin, Fransız yöneticilerle Alman eldivenin kiralanması konusunda pazarlıkları sürdürdüğü belirtildi.

Yeni sezonda Kameni ile yollarını ayırıp yeni bir kaleci transfer edecek Fenerbahçe’de yeni hedef Kevin Trapp…

Phillip Cocu’nun da onay verdiği Alman kaleci, PSG ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Buffon’un transferini kısa sürede açıklaması beklenen Fransız ekibinde 3. kaleci durumuna düşecek 27 yaşındaki file bekçisi için Fenerbahçe işi bir an önce bitirmek istiyor. Sportif direktör Damien Comolli, PSG ile Alman kalecinin kiralanması konusunda ikna turları atarken, pazarlıkların kıran kırana devam ettiği gelen haberler arasında...

PSG’DE İLK HEDEF SATIŞ

PSG’nin Alman kaleciyi bonservisiyle göndermek istediği ancak beklediği teklifin gelmemesi durumunda kiralama bedeli olarak 3-4 milyon Euro civarında bir rakam isteyeceği öğrenildi.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal