Barcelona’dan Leipzig’in Genç Yıldızına 100 Milyon Euro!

Barcelona'nın Almanya Ligi'nin en iyi defans oyuncuları arasında gösterilen Dayot Upamecano'yu istediği ve bu transfer için 100 milyon avroyu gözden çıkardığı belirtildi.

10.04.2018-11:09 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-14:00) Barcelona’dan Leipzig’in Genç Yıldızına 100 Milyon Euro!

Transfer sezonu yaklaşırken; takımlar için transfer haberleri de hız kesmiyor. Fransız TF 1 televizyonu, Barcelona'nın Dayot Upamecano’nun transferi için kasasından 100 milyon avro çıkaracağını iddia etti.

Arjantinli savunmacı Javier Mascherano'nun devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmasına vurgu yapılan haberde, Belçikalı defans oyuncusu Thomas Vermaelen ile Gerard Pique’nin yaşlandığına değinildi.

Avrupa'nın büyük kulüplerinin de listesinde bulunan 19 yaşındaki oyuncu için takımı RB Leipzig'in 100 milyon avro istediği ve Barcelona'nın da bu rakamı onayladığı belirtildi.

Fransız savunmacı Samuel Umtiti ile sözleşmelerini devam ettiren Barcelona'nın, bu oyuncuyla yeni sözleşme imzalasa dahi, geleceğin en iyi defans oyuncuları arasında gösterilen Dayot Upamecano'yu kadrosuna katmakta ısrarlı olduğu ifade edildi.

Manchester United, Bayern Münih, Arsenal ve Milan'ın da transfer listesinde yer alan Upamecano'nun forma giymediği 5 karşılaşmada RB Leipzig sadece bir beraberlik ve bir galibiyet alabildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal