Barçalı Yıldıza 270 Milyon Euro!

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Philippe Coutinho için bomba bir transfer iddiası gündeme geldi.

10.07.2018-09:43 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-09:40) Barçalı Yıldıza 270 Milyon Euro!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'in Barcelona’da forma giyen Coutinho için İspanyol devine 270 milyon euro bonservis bedeli önerdiği iddia edildi.

2018 Dünya Kupası'na çeyrek finalde veda eden Brezilya'da Philippe Coutinho gösterdiği başarılı performansla bir kez daha kalitesini gösterdi.

Mundo Deportivo'nun haberine göre; Fransız ekibi PSG, Neymar'ın ardından yeni bir transfer rekoruna imza atmaya hazırlanıyor… Habere göre PSG, Coutinho için Barça’ya 270 milyon euro önerdi.

Sambacı’nın kontratında 400 milyon euroluk serbest kalma maddesi yer alırken, Fransız devi 26 yaşındaki yıldızın menajerine teklifte bulundu.

FFP NEDENİYLE TRANSFER ÇOK ZOR

İspanya basınından haberlerin aksine Fransızlar UEFA'nın sıkı takibi altında... Zira UEFA, geçtiğimiz günlerde PSG’nin Finansal Fair-Play soruşturmasını tekrar inceleyeceğini açıklamıştı. 222 milyon euro bonservis bedeliyle Neymar ve toplam transfer ücreti 180 milyon euro olan Kylian Mbappe transferleriyle geçtiğimiz sezona damga vuran PSG'nin bu şartlar altında Coutinho’yu kadrosuna katması pek de mümkün gözükmüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal