Celta Vigo’dan Okay Yokuşlu’ya İmza Töreni!

İspanya La Liga takımlarından Celta Vigo, yeni transferi Okay Yokuşlu’yu basına tanıttı.

10.07.2018-09:31 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-09:43) Celta Vigo’dan Okay Yokuşlu’ya İmza Töreni!

Celta Vigo, renklerine bağladığı milli oyuncumuz Okay Yokuşlu için düzenlediği imza töreniyle oyuncuyu basına tanıttı.

Törende konuşan Okay Yokuşlu, kendisini başka kulüplerin de kadrosuna katmak istediğini belirterek, "Hem kendimi daha çok geliştirebileceğimi hem de takıma çok katkı sağlayabileceğimi düşündüğüm için buraya geldim." dedi.

Celta Vigo'yu "tam bir aile kulübü" şeklinde nitelendiren Okay, "Burada olmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Takıma gelirken ve ilk idmana çıkarken gerçekten beni iyi karşıladılar." şeklinde konuştu.

Bir an önce sezonun başlamasını istediğini belirten 24 yaşındaki orta saha, "Açıkçası Celta'yı zaten takip ediyordum ve iyi futbol oynadıklarını biliyordum. İyi bir takım olduklarını biliyordum. Beni istedikleri zaman da bunu gözden geçirdim. Başka takımlar da vardı. Fakat benim için en iyisinin burası olacağına karar verdim. Hem kendimi daha çok geliştirebileceğimi hem de takıma çok katkı sağlayabileceğimi düşünmemden dolayı buraya geldim ve bu kararımın da sonuna dek arkasındayım." ifadelerini kullandı.

Sahadaki pozisyonu ile ilgili bir soruyu yanıtlayan başarılı oyuncu, "Her zaman orta sahada oynadım, orta sahayı koordine etmekten ve o bölgeye olmaktan her zaman daha çok memnun oldum. Bazen de stoperde oynadım fakat benim için fark etmez. Teknik direktörümüz kafasındaki düşünceyi sahaya ne şekilde yansıtmak istiyorsa beni nerede kullanmak istiyorsa ben de elimden geleni yaparım." yanıtını verdi.

“EMRE MOR ÇOK İYİ KARŞILADI”

Okay Yokuşlu , Celta Vigo'nun diğer Türk oyuncusu Emre Mor ile milli takımda beraber oynadıklarını vurgulayarak "Buraya geldiğimde beni çok iyi karşıladı, tekrar konuşma fırsatı yakaladık. Kendisi çok iyi bir oyuncu ve bu sezon bize çok katkı sağlayacağına inanıyorum." yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal