Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Tarihi Teklif

Fenerbahçe kongresi olaylı bir şekilde başladı. Yoğun tartışmaların olduğu kongrede Başkan Aziz Yıldırım'dan ilginç bir de teklif geldi. Yıldırım, "Sayın Ali Koç, gel futbolu sen yönet amatör branşları ben yöneteyim kazanan Fenerbahçe olsun" dedi.

02.06.2018-19:44 - (Son Güncelleme: 02.06.2018-19:49)

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kongrede yaşanan gerginliğin sonrasında konuşmasını bitiren Ali Koç'un sonrasında kürsüye geldi.

AZİZ YILDIRIM'DAN ALİ KOÇ'A ÇAĞRI: GEL BERABER YÖNETELİM

"Sayın Ali Koç, mali açıklama gerçekleştirecektim. Bu kulübe ne veriyorsan aynısı ben de vereceğim! Kazanacaksa bir kişi kazansın o da Fenerbahçe kazansın! Sayın Ali Koç, ikimiz de aynı parayı verelim. Sen futbolu çok iyi bildiğini söylüyorsun, gel futbolu sen idare et. Ben amatör branşları ve kulübü idare edeyim. Fenerbahçe kazansın. Demek ki Fenerbahçe başkanlığı bu şekilde bir fedakarlığı yapacak kadar önemlidir. Bu vazifeyi 20 senedir üstlenmekten gurur duyuyorum. 1 fazla veren kazanmasın, herkes versin, kazanan Fenerbahçe olsun. Gelin sorunu birden çözelim. Aziz Yıldırım futbolda başarısız deniyor ya, kabul. Siz de verin, ben de vereyim. Bu şekilde kulübün olanaklarını 2 kata yükseltelim. Siz futbolu idare edin, biz de hak hukuk mücadelemizi sonuna kadar devam ettirelim. İşte size bir turnusol kağıdı. Ey üyeler, kim Fenerbahçe için Fenerbahçeli, kim şahsı için Fenerbahçeli bunu görmek için iyi şans. Yarın vereceğiniz karar ne olursa olsun, yakın gelecekte hakim karşısında Fenerbahçe için hesap veren yine ben olacağım. Bir asker olarak, Aziz Yıldırım duruşuyla orada bulunacağım. Darağacında olsak bile, son sözümüz Fenerbahçe. 12 Mayıs 2012'de Aziz Yıldırım Metris'te yatarken siz burada değil miydiniz? Galatasaray burada kupayı aldı, neden önlemediniz? Ben burada olsam o kupayı burda kaldıramazlardı!"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal