Avrupa Devlerinin Cengiz Ünder Aşkı! Milli Futbolcuya Bir Talip Daha

İtalya Serie A ekibi Roma’da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder, Avrupa’nın dev takımlarını peşinde koşturmayı sürdürüyor.

23.11.2018-14:45 - (Son Güncelleme: 23.11.2018-14:43) Avrupa Devlerinin Cengiz Ünder Aşkı! Milli Futbolcuya Bir Talip Daha

Kariyerini Serie A temsilcisi Roma’da sürdüren Cengiz Ünder’i İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in istediği iddia edildi.

Roma formasıyla gösterdiği performansla pek çok takımın transfer listesine girmeyi başaran Cengiz Ünder, bu defa da Premier Lig ekibi Arsenal’in radarına girdi.

Sezon başında, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Inter ve Milan gibi takımlarla ismi geçen Cengiz için Arsenal'in de devrede olduğu kaydedildi.

İtalyan basınına göre, Arsenal 21 yaşındaki kanat oyuncusu için 50 milyon euroyu gözden çıkardı. Geçtiğimiz ay İtalyan ekibinin yetkilileri Cengiz'i satmayacağını açıklasa da Arsenal, bu konuda kararlı gözüküyor.

Devre arası transfer döneminde Cengiz Ünder'i renklerine bağlamak isteyen Londra ekibi, bu girişiminin olumsuz sonuçlanması durumunda sezon sonunda bu transferi tamamlama hedefinde.

Cengiz, bu sezon Roma formasıyla çıktığı 18 karşılaşmada 3 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koydu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal