Ankaragücü-Beşiktaş Maçının Stadı Değişti!

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında yarın Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmanın yeri değişti. Müsabaka Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak.

23.11.2018-14:19 - (Son Güncelleme: 23.11.2018-14:13) Ankaragücü-Beşiktaş Maçının Stadı Değişti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig 13. hafta mücadelesinin stadının değiştiğini duyurdu.

TFF resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün karşılaşmalarını oynadığı Osmanlı Stadı'nda hafta başından bu yana yapılan rutin incelemeler sırasında, son bakım çalışmaları esnasındaki hatalı uygulamalar neticesinde saha zemininin futbol oynanmayacak ve sporcu sağlığını riske edecek halde olduğu gözlendi.

Bu gelişmenin ardından Futbol Federasyonu tarafından 24 Kasım Cumartesi saat 19.00'da bu sahada oynanacak MKE Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasının, aynı tarih ve saatte Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanması kararı alındı.

Ayrıca, iç saha karşılaşmalarını Osmanlı Stadı'nda oynayan Spor Toto 1. Lig ekipleri Gençlerbirliği ve Osmanlıspor da saha zemini futbol oynanacak duruma gelinceye dek müsabakalarını başka statlarda yapacak."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal