Atiba 1 Yıl Daha Beşiktaş'ta

6 yıldır Beşiktaş forması giyen Atiba Hutchinson ile ilgili karar verildi. Siyah-beyazlı yönetim deneyimli orta saha oyuncu ile tekrardan 1 yıllığına anlaşma imzalamaya karar verdi.

10.05.2019-16:04 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-16:04)

Beşiktaş yönetimi 6 sezondur takımında mücadele eden Atiba Hutchinson ile 1 yıllığına sözleşme imzalama kararı aldı. Sözleşmesinde '25 maçta en az 45 dakika oynarsa 1 sezonluk opsiyon devreye girer' maddesi bulunan Kanadalı yıldız, siyah beyazlı forma ile 23 maçta 45 dakika üzeri görev yaptı.

Atiba'nın lig bitimine 3 maç kala forma giymesi halinde kontratı 1 yıl daha otomatik olarak uzayacak. Beşiktaş yönetimi tecrübeli oyuncuya jest yapmak için sözleşmedi maddeye bakmadan 1 yıl daha yoluna devam etme kararı aldı.

TEKNİK KADRODA DA YER ALACAK

Kanadalı orta saha aynı zamanda futbolu bıraktıktan sonrada siyah-beyazlıların teknik kadrosunda yer alacak. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaptığı açıklamada, 'Atiba’yla konuştuk. Futbolu bıraktıktan sonra idari ya da teknik kadromuzda olacak. Kendisi ve ailesini çok seviyoruz. O da Beşiktaş ailesinin bir parçası' şeklinde konuşmuştu.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal