Altınordu’dan İlginç Karar! 1 Ay Sosyal Medya Hesapları Kullanılmayacak

Spor Toto 1. Lig takımlarından Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, 1 ay süreyle sosyal medya hesaplarını kullanmayacaklarını açıkladı.

28.08.2018-13:34 - (Son Güncelleme: 28.08.2018-13:32) Altınordu’dan İlginç Karar! 1 Ay Sosyal Medya Hesapları Kullanılmayacak

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, dün oynanan Kardemir Karabükspor karşılaşmasından önce yapılan paylaşım sebebiyle 1 ay boyunca sosyal medya hesaplarını kullanmayacaklarını söyledi ve Kardemir Karabükspor camiasından özür dilediklerini belirtti.

Başkan Özkan, İzmir temsilcisinin resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, dün oynanan Kardemir Karabükspor karşılaşması öncesinde sosyal medya iletişim departmanlarının önemli bir hata yaptığını ve bu işin mazeretinin olamayacağını ifade etti.

"Sitem etmeyi biliyorsak, özür dilemeyi de bilmemiz gerek." diyen Özkan, şöyle konuştu:

"Organizasyon karakterimize ters bir durum yaşadık. Başarı hepimizin olduğu gibi, hata da hepimizindir. Kendimizi cezalandırıyoruz... Sosyal medyadan 1 ay ihraç ediyoruz kendimizi. Eylül ayında sosyal medyada olmayacağız. Yalnızca internet sitemizden maçlarımızı haber yapacağız. Bu 1 ayda, 'Türkiye'nin Altınordu'su' sloganımıza layık bir organizasyon olmamız yolunda kendimizi gözden geçireceğiz. Gerçekten çok üzgünüz, hepimiz üzüldük. Tüm spor kamuoyundan ve özellikle Kardemir Karabükspor camiasından tekrar özür diliyoruz."

Altınordu Kulübü, resmi twitter hesabından dün oynanan Kardemir Karabükspor karşılaşmasından önce, "Sezonun ilk galibiyetini izlemek için saat 19.15'ten sonra kimselere randevu vermeyin, bekliyoruz." şeklinde bir paylaşım yapmış ardından bu paylaşım silinmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal