Mourinho İçin Tehlike Çanları Çalıyor! İngiliz Basınından Büyük Eleştiri

İngiltere Premier Lig'de ilk 3 haftada 2 kez mağlubiyet yaşayan Manchester United'ın Portekizli menajeri Jose Mourinho’yu zor günler bekliyor…

28.08.2018-12:46 - (Son Güncelleme: 28.08.2018-12:47) Mourinho İçin Tehlike Çanları Çalıyor! İngiliz Basınından Büyük Eleştiri

Manchester United’ın dün sahasında Tottenham’a 3-0 kaybettiği karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında saygı beklediğini belirten Portekizli teknik adam, "Maçı 3-0 kaybettik. Premier Lig'deki şampiyonluk sayımla aynı. Ligdeki diğer 19 menajerin toplamından fazla. Benim 3, diğerlerinin 2 şampiyonluğu var. Bana saygı gösterin, saygı, saygı, saygı..." ifadeleriyle toplantıyı yarıda bitirdi.

Karşılaşmadan önce gerçekleştirdiği basın toplantısını da planlanandan yarım saat önce düzenleyerek çok sayıda gazetecinin toplantıyı kaçırmasına sebep olan ve 13 soruyu 4 dakika 19 saniye içinde kısa cümleler kurarak yanıtlayarak meslek hayatının en kısa açıklamalarını gerçekleştiren 55 yaşındaki çalıştırıcı, ülke basını tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Mirror gazetesinin haberinde, Mourinho’lu Manchester United'ın son 26 sezonun en kötü lig başlangıcına imza attığı vurgulanarak, "Mourinho uçurumun kıyısına kadar yaklaştı. Kötü bir sonuç daha alınması durumunda Portekizli menajerin Old Trafford günleri sona erebilir." ifadeleri kullanıldı.

BBC Sport'ta ise Mourinho ile basın mensupları arasındaki gerilimin kulübe de yansıdığı belirtilerek, "Oyuncular ile Portekizli menajer arasında bir problem var ve sahada herkes isteksiz oynuyor. Mourinho'nun teknik direktörlük kariyeri mükemmel olsa da takımı çok sıradan bir oyun sergiliyor." denildi.

Daily Mail ise, saygı bekleyen Mourinho'nun son dönemdeki tavırlarıyla en büyük saygısızlığı basın mensuplarına yaptığını ifade ederek, "Takım taktik açıdan kötü, birçok futbolcu yanlış bölgede oynatılıyor. Manchester United, bu sezon Manchester City veya Liverpool ile yarışacak seviyede gözükmüyor. Mourinho kariyerinin en kötü dönemini geçiriyor ve kendi sonunu usta hamlelerle hazırlıyor." değerlendirmesini yaptı.

Daily Star ise, en son Real Madrid'de görev yapan Fransız teknik direktör Zinedine Zidane'ın, Manchester United'da Mourinho'nun yerine göreve getirilebileceğini öne sürdü.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal