Alex Devreye Girdi Fenerbahçe O Transferi Bitirdi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Brezilya Ligi ekiplerinden Palmeiras’ta forma giyen 21 yaşındaki Roges Guedes’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

07.07.2018-13:30 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-13:27) Alex Devreye Girdi Fenerbahçe O Transferi Bitirdi!

Sarı lacivertli ekibin sportif direktörü Damien Comolli ile 8 aydır birlikte çalışan Ali Koç'un yıldız adaylarından birinin Brezilya Serie A ekiplerinden Palmeiras forması giyen sağ kanat oyuncusu Roger Guedes olduğu öğrenildi.

Guedes’in Katarlı menajeri Ahmed ile hem Comolli'nin hem de başkan Ali Koç'un birçok kez görüşmede bulunduğu kaydedildi.

ALEX DE SOUZA İKNA ETTİ

Brezilyalı oyuncunun menajeri ile anlaşma sağlandığı belirtilirken, sarı lacivertlilerin efsane oyuncusu Alex De Souza'nın Guedes'in sarı lacivertli formayı giymesi konusunda büyük katkılarının olduğu ifade edildi.

Kiralık olarak forma giydiği Atletic MG ekibinde 12 karşılaşmasında 9 gol ve 3 asistlik bir performans gösteren Roger Guedes'i Benfica, Porto, Shakhtar, Al-Wehda ve Al-Ahli gibi ekipler de istiyor.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin, Guedes’in takımı Palmeiras'la ilk temasları kurduğu ve oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralama yoluna gitmek istediği öğrenildi.

Sabah

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal