Kartal Chadli İle Kanatlanacak!

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig’e veda eden West Bromwich Albion’ın Belçikalı yıldızı Nacer Chadli’yi kadrosuna katmak istiyor.

07.07.2018-13:15 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-13:13) Kartal Chadli İle Kanatlanacak!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Belçika Milli Takımı ile Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele eden 28 yaşındaki kanat oyuncusu Nacer Chadli’nin peşinde.

TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

Siyah beyazlı ekip, West Bromwich Albion’ın Fas asıllı Belçikalı kanat oyuncusu Nacer Chadli için nabız yokluyor…  Bonservis bedeli 10 milyon euronun üzerinde olan yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, bu transferde İngiliz ekibinin Championship’e düşmesini koz olarak kullanacak. Albion’ın geride kalan sezonda Premier Lig’den Championship’e düşmesi sonrası Belçikalı yıldız da takımdan ayrılmak istiyor.

BELÇİKA İLE YARI FİNALDE

Belçika’nın Rusya’da düzenlenen 2018 FIFa Dünya Kupası kadrosunda da yer alan Fas asıllı oyuncu, son 16 turunda ülkesinin Japonya’yı 3-2 yendiği karşılaşmada son golü kaydederken, Brezilya’yı 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldikleri karşılaşmaya da ilk 11’de başladı.

Ofansın her iki kanadında ve forvet arkasında da forma giyebilen Chadli, geride kalan sezonda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Premier Lig’de yalnızca 6 karşılaşmada forma giymiş ve 1 kez gol sevinci yaşamıştı.

Güneş

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal