Adnan Polat'tan Ali Koç'a Olay Sözler!

G.Saray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a seslenerek, “Ali Koç’u kim dolduruyorsa yanlış yapıyor” dedi.

04.10.2019-10:52 - (Son Güncelleme: 04.10.2019-10:46)

Galatasaray Lisesi ve kulübün manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba’nın Macaristan’daki türbesine yapılan ziyarette konuşan Polat Ali Koç'a destek çıktı.

"ALİ KOÇ'UN ŞANSSIZLIĞI.."

“F.Bahçe geçen sezon tarihinin en kötü dönemini yaşadı. 40 yılda bir olan piyango Ali Koç’a vurdu. Onun şanssızlığı diyelim. Bir G.Saraylı olarak F.Bahçe’nin de potada olmasını isterim. Çünkü futbol ilgi artıyor, ekonomik anlamda herkes kârlı çıkar. Ama Ali Koç’un G.Saray Başkanı ve teknik direktörü ile olan diyaloğunu doğru bulmuyorum. Varsa bir dertleri, iki kulüp başkanı oturup konuşurlar ve meseleyi çözerler. Çünkü G.Saray ile F.Bahçe düşman değiller, ebedi dostturlar” dedi.

"50 SENEDE HARCANMAYAN PARA, 3.5 SENEDE HARCANDI"

"Ünal Aysal döneminde 3 buçuk senede 1.1 milyar dolar harcandı. G.Saray 50 senede o parayı harcamadı. Ardından gelen Duygun Yarsuvat “150 milyon kayıp” dedi, hiçbir şey yapmadılar. Oysa ki benim dönemim 6 ay incelendi. Dursun Özbek geldi, yaptığı anlaşmaları görüyorsunuz. G.Saray ekonomik olarak daha kötüye gidecek” dedi. TFF’nin G.Saray’a karşı olduğu yorumlarına da değinen Polat, “G.Saray çıksın topunu oynasın. Kimse durduramaz. Hakemler hatayı sadece G.Saray’a karşı yapmıyor Beni rahatsız eden takımda Türk futbolcu olmaması. PSG maçında da ilk 11’de Türk oyuncu yoktu” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal