Ahmet Ağaoğlu'ndan Umut Verici Açıklama!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. haftasında İsviçre'nin Basel takımı ile 2-2 berabere kaldığı maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

04.10.2019-10:45 - (Son Güncelleme: 04.10.2019-10:41)

Sahada iyi futbol oynayan bir takım olduğunu aktaran Ağaoğlu, "Başta hocamızı ve mücadele eden tüm futbolcularımızı kutluyorum. Futbolda olur böyle. Neticede Avrupa Ligi'nde oynuyorsunuz. Karşınızdaki takım da sıradan bir takım değil. Öyle tahmin ediyorum ki 60-70 dakika falan oyunun kontrolü bizdeydi. İnşallah üzerine koyarak gideceğiz." diye konuştu.

"TARAFTARLAR DESTEĞİNİ SÜRDÜRSÜN"

"Bu Avrupa ligi. Kimin ne yapacağı belli olmaz. Krasnodar arka arkaya kaybediyor. Çok iyi bir kadrosu var. O sonuçlar benim için de sürpriz. Şu andaki görüntü olarak baktığımız zaman Basel, Getafe ve bizim aramızda geçiyor. Sakat olan futbolcularımızın da kadroya katılmasıyla bu gruptan çıkacağız gibi görüntümüz var. Yeter ki bu futbolu oynayalım. Yeter ki seyircimiz desteğini üzerimizden çekmesin ve yeter ki camia biraz sabır, biraz anlayış gösterip bu desteği sürdürebilsin."

"BİZİM İÇİN İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOKTUR"

Bizim için sadece zor vardır, imkansız diye bir şey yoktur. İki kelime vardır bu coğrafyada hiçbir anlam ifade etmeyen. Birisi sabır, diğeri de imkansız. İmkansızı başarmak da Trabzon insanının genlerinde var. Bunu söylerken sakın yanlış anlaşılmasın imkansızı kovalamıyoruz biz. Bu kadar şanssızlığın olduğu yerde vermiş olduğumuz mücadelede ne kadar güçlü ne kadar inançlı bir takım olduğumuzu gösteriyor. İnşallah başka olumsuzluk yaşamayız buradan yolumuza devam ederiz. Tabii ki Trabzonsporlu'nun gözü her zaman zirvededir. Aşağı bakmayı pek sevmeyiz biz." şeklinde görüş belirtti.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal