SPK 2022 Makim Makina halka arz ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Yatırımcıların gözü Makim Makina halka arz tarihinde

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Makim Makina’nın halka arzını onayladı. Bu haberle beraber yatırımcıların gözü Makim Makina halka arz tarihinde. Peki SPK 2022 Makim Makina halka arz ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İşte konu hakkında son gelişmeler...

06.06.2022-11:20 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-11:20) SPK 2022 Makim Makina halka arz ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Yatırımcıların gözü Makim Makina halka arz tarihinde

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), geçtiğimiz haftada iki şirketin halka arz başvurusuna onay vermişti. SPK’ın onay verdiği şirketlerden birisi olan Makim Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin halka arz bilgileri yatırımcılar başta olmak üzere pek çok vatandaşın gündemini meşgul etmeye başladı. SPK 2022 Makim Makina halka arz ne zaman, hangi tarihte yapılacak? sorusunun cevabını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor.

SPK 2022 Makim Makina halka arz ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

Makim Makina halka arz sürecinin tarihi belli oldu. Buna göre Makim Makine halka arzı 9 - 10 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Toplam iki gün sürecek olan Makim Makina halka arz fiyatı ise 8,80 TL olarak belirlendi. Makim Makina dağıtım yöntemi eşit olarak belirlendi. Satışa sunulacak pay miktarı ise 18.000.000 TL olarak belirlendi.

Makim Makina halka arz

Makim Makina şirketi ne zaman kuruldu?

1982 yılında kendi tasarımı olan dalma elektro erozyon tezgahlarının üretimi ile faaliyetlerine başlayan Makim Makina Teknolojileri San. Tic. A.Ş. sahip olduğu ARGE ve tasarım odaklı yetişmiş personeli, yenilikçi, çözüm odaklı yaklaşımı ve müşteri memnuniyetiyle sonuçlanan kaliteli ve güvenilir satış ve hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Makim 2007 yılında Halk Bankası ve TOBB iştiraki olan KOBİ A.Ş. ile yaptığı ortaklıkla mevcut üretim altyapısını daha da güçlendirmiştir.

Günümüzde Makim bünyesinde yer alan 150 personeli ile Ar-geden tasarıma, talaşlı imalat, metal işleme, elektronik imalat ve son montaja kadar uzanan üretim alt yapısı ile 3 ana sektörde (Geçiş Kontrol, Hassas Döküm ve Döner Kesme Ekipmanları) ve Yaklaşık 40 yıllık tecrübesi ile hizmetlerine devam etmektedir. Hali hazırda Makim tüm Türkiye’ye ve 65’ten fazla ülkeye ürünlerini ulaştırmakta ve hizmet vermektedir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal