Sparta Prag Galatasaray maç özeti ve golleri izle Exxen | Sparta Prag GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off turundaki temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek. Tüm Türkiye bu maçın nasıl sonuçlanacağını merak ediyor. İşte Sparta Prag Galatasaray maç özeti ve golleri…

22.02.2024-23:45 - (Son Güncelleme: 22.02.2024-23:45)

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Çekya temsilcisi Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma 22 Şubat 2024 Perşembe günü TSİ 23.00’te Çekya’nın başkenti Prag’taki Letna Stadyumu’nda başlayacak. Ülke puanı adına oldukça kritik olan Sparta Prag Galatasaray maçının özet görüntüleri ve golleri de futbol severlerin gündemini meşgul ediyor. 

Sparta Prag Galatasaray maçı ne zaman?

Sparta Prag Galatasaray maçı bugün TSİ 23.00’te başlayacak. Exxen’de canlı yayınlanacak olan karşılaşmanın hakemi Anthony Taylor olacak.

Galatasaray 4 eksikle sahada

Sparta Prag deplasmanına çıkacak olan Galatasaray’da cezalı Victor Nelsson, sakatlıkları süren Tanguy Ndombele ve Hakim Ziyech, UEFA listesinde yer almayan Derrick Köhn ve Eyüp Aydın maç kadrosunda yer almayacak. 

Sparta Prag Galatasaray Maç Özeti

Prag deplasmanında 3. maç

Galatasaray, Sparta Prag ile deplasmandaki 3. maçına çıkacak. Sarı kırmızılı takım önceki iki maçta da kaybederken kalesinde toplam 6 gol görmüştü.

Galatasaray’ı Sparta Prag deplasmanına çıkması beklenen muhtemel ilk 11 şu şekilde:

Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Berkan, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal