Söz Savcı Derya Kim? Derya Karakterinin Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim?

Söz Derya kim olduğunu yani dizide savcı Derya kim olduğunu nasıl bir karakter olduğunu anlatırken Derya’yı canlandıran oyuncunun gerçek isminin ne olduğunu ve gerçek yaşamından bazı bilgileri paylaşıyor olacağız.

20.09.2018-13:42 - (Son Güncelleme: 20.09.2018-13:23) Söz Savcı Derya Kim? Derya Karakterinin Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim?

 Söz Derya kim olduğunu yani dizide savcı Derya kim olduğunu nasıl bir karakter olduğunu anlatırken Derya’yı canlandıran oyuncunun gerçek isminin ne olduğunu ve gerçek yaşamından bazı bilgileri paylaşıyor olacağız.

Yavuz komutan düşmanlarını avlamaya başlayacak. Tam da burada bu operasyon yasal izin dahilinde olması gerektiği için Söz Savcı Deryakarakteri katıldı. Savcı Derya tamamen ülke çıkarlarına kendisini adayan ve ketum bir hukuk ve adalet temsilcisidir. Yavuz komutanın operasyonundan haberdar olan Savcı derya ile Yavuz komutan arasında çok yakın çalışma imkanı olacak. İkili bir birlerine aşık olup olmayacağı (dizide)şimdilik sır olamaya devam ediyor. 

SÖZ DİZİSİ  SAVCI DERYA KİM?

Söz dizisinde Derya karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Deniz Baysal’dır. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Hazan karakteri ile geniş fan kitlesine sahip olan oyuncunun yeni dizisi ne olacak diye takip eden eminiz ki pek çok kişi vardı. Deniz Baysal bu sezonda Söz dizisi ile ekran macerasına devam edecek.

Ä°lgili resim

Deniz Baysal, 1991 yılında kıyı şehirlerimizden olan İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. Evin en küçüğü olan Baysal’ın anne ve babası henüz o küçük bir çocukken boşanma kararı almıştır. Küçük yaşlarda tiyatroya ilgisi nedeniyle belediye bünyesinde oyunculuk dersi almıştır. Pek çok çocuk oyununda rol alan oyuncu, basketbola da çok ilgilidir. 

Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret mezunu olan oyuncu 2011 yılı itibariyle sektörün aranan isimlerinden olmuştur. Derin Sular adlı dizinin ardından Babalar ve Evlatlar adlı sinema filmindeki oyunculuğu ile adından söz ettirmiştir. Aşk Ekmek ve Hayaller adlı dizide Karaca ile ekranlara gelen oyuncu Kaçak Gelinler adlı dizide Kainat karakterini canlandırdı. Yer aldığı bir diğer yapım ise Beyaz Yalan adlı dizidir. Bu dizide iki karaktere hayat vermiştir

Güzel oyuncunun sevgilisi Kolpa Grubunun solistliğini yapan Barış Yurtçudur. Oyuncunun boyu 1,67 cm iken kilosu 56 kg dır. 27 yaşında olan oyuncunun burcu ise koç.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal