Soylu: 112, 156 Arandığında Bir Savsaklama Varsa Hesabını Sorarım

İçişleri Bakanı Soylu, kadına karşı şiddetle alakalı açıklamasında polise müracaat eden bir kadına gereken desteğin sağlanmaması halinde görevinden alınabileceğini söyledi.

27.05.2021-16:18 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-16:18) Soylu: 112, 156 Arandığında Bir Savsaklama Varsa Hesabını Sorarım

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerinin Belirlenmesi Komisyonu AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık liderliğinde bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerinin Belirlenmesi Komisyonu'na katılım sağladı. İçişleri Bakanı komisyonda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bakan Süleyman Soylu, bir kadının polise başvurup ''Ben sıkıntıdayım, yardım et'' dediğinde polis memurunun ona ''Git müracaat et'' demesi durumunda o polis memurunun görevden alınabileceğini dile getirdi.

''BİR SAVSAKLAMA VARSA HESABINI SORARIM''

Verdiği talimatın bu doğrultuda olduğunu dile getiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü:

''Ona yardımcı olacak, aile içi şiddetle mücadeleye yönelik birime götürecek, teslim edecek yardımcı olacak. Aklı da orada kalacak. 112, 156 arandığında bir savsaklama varsa hesabını sorarım, arkadaşlarım da sorar.''


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal