Söyledikleri Müge Anlı'yı bile çıldırtmıştı! Sinan Sardoğan gözaltına alındı

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te Sinan Sardoğan ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi gerçekleşti. Günlerdir haber alınamayan, kayıp Arife Gökçe’nin arandığı programda şüphelilerin üzerinde yoğunlaştığı ve yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar atan Sardoğan'a, Müge Anlı'nın 'Bacaklarıma bakma' şeklinde tepkisi gündem olmuştu.

07.01.2023-09:49 - (Son Güncelleme: 07.01.2023-17:11)

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, hakkında mide bulandıran iddialar bulunan Sinan Sardoğan'ın gözaltına alındığı bildirildi. Kayıp Arife Gökçe'nin arandığı programda şüphelerin üzerinde yoğunlaştığı Sardoğan'ın, son olarak yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıkmıştı.

Bacaklarıma bakma demişti

Mide bulandırıcı iddialarda bulunan Sinan Sardoğan’ın gözaltında alındığı bildirildi. Kayıp Arife Gökçe’nin arandığı programda programda yaptığı konuşmalar ve tavırlarıyla şüpheleri üstüne çeken Sardoğan gözaltına alındı. Sardoğan’ın yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar attığı öğrenilmişti. 

Müge Anlı, geçtiğimiz günkü yayında, Sardoğan'a, "Bacaklarıma bakma, yararım beynini" diyerek bağırarak, Sardoğan'ın inkar ettiği ses kayıtlarını dinletmişti.

Polis ekiplerinin, Sinan Sardoğan'ın kaldığı otel odasına gelerek, gözaltı kararını tebliğ ettiği ve üst araması yaptığı görüntülerde, Sardoğan'ın ters kelepçe yapılarak gözaltına alındığı görüldü.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal