Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını’ndan servet kazanıyor: Aylık ücreti dudak uçuklattı

Yalı Çapkını dizisinde Çetin Tekindor, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerle başrolleri paylaşan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu’nun diziden aldığı aylık ücret görenleri şaşkına çevirdi. Detaylar haberimizde...

06.01.2023-12:45 - (Son Güncelleme: 06.01.2023-17:40) Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını’ndan servet kazanıyor: Aylık ücreti dudak uçuklattı

Güzelliği ve Yalı Çapkını dizisindeki başarılı oyunculuğu ile sosyal medyada gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu’nun diziden bölüm başına aldığı ücret hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yalı Çapkını dizisinde Çetin Tekindor, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerle başrolleri paylaşan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu’nun diziden aldığı aylık ücret görenleri şaşkına çevirdi.

Yalı Çapkını dizisi ekranları kasıp kavuruyor

Yönetmenlik koltuğunda Burcu Alptekin’in oturduğu, senaristlik görevini ise Mehmet Barış Günger’in üstlendiği Yalı Çapkını dizisi okumayı adeta hayat gayesi edinen Seyran’ın Korhan ailesinin çapkın çocuğu Ferit ile zorla evlendirilmesi sonucu başlayan hikaye, zamanla keyifli bir aşk hikayesine dönüşüyor.

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını Ne Kadar Kazanıyor

Aylık ücreti dudak uçuklattı

Yalı Çapkını dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alan Afra Saraçoğlu ile ilgili sosyal medyada dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre dizide Seyran karakteriyle beğeni kazanan güzel oyuncu bölüm başına 100 bin TL alırken, aylık olarak ise 400 bin TL’lik bir rakam alıyor.

Afra Saraçoğlu’nun diziden aldığı ücret konusunda ikiye bölünen sosyal medya kullanıcılarının bazıları ücreti dizinin başarısına göre az bulurken, bazı kullanıcılar ise ücreti oldukça astronomik buldu. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal