Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 17.bölüm fragmanı

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı dizinin yeni bölümünün bu akşam olup olmayacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Işte Yalı Çapkını 17.bölüm fragmanı...

06.01.2023-12:28 - (Son Güncelleme: 06.01.2023-17:41) Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 17.bölüm fragmanı

Her sene Ocak aylarında reklam anlaşmaları ve dizi planlamaları sebebiyle ilk haftada dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor. Pek çok dizinin yayın hayatına geçici olarak ara vermesi sebebiyle Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını’nın yeni bölümü hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı dizinin yeni bölümünün bu akşam olup olmayacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Son olarak 30 Aralık 2022 Cuma günü izleyenlerle buluşan Yalı Çapkını dizisi, pek çok yapımın aksine 16. bölümüyle bu akşam yayın hayatına tam gaz devam edecek. Dizinin yeni bölümünde ise izleyenleri ekranlara kilitleyecek anlar yaşayacak.

Yalı Çapkını Yeni Bölüm

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman?

Yalı Çapkını dizisi yeni bölümü 6 Ocak 2023 Cuma saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Yılbaşı buluşmasından sonra yalıda her şey eskiye dönerken sıra Ferit ve Seyran’ın kapağa taşınacağı bir dergi çekimindedir. Dergi editörü ise Orhan’ı çok eskiden tanıyan Defne’dir. Beklenmedik olaylarla dolu bir gece Ferit’i beklemektedir. 

Öte yandan dizi kadrosuna güzel oyuncu Mine Tugay da dahil olacak. Mine Tugay, Orhan’ın eski sevgilisi olan Defne rolüyle Yalı Çapkını oyuncu kadrosuna katıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal